Uw internet verbinden en verbeteren in Zuid-Holland

Betalen met uw pinpas, het journaal volgen, zoeken op het internet, de receptie in de gaten houden en telefoneren – alles is met elkaar verbonden. Een netwerk verbindt uw kantoor met de hele wereld. Data-Power uit Waddinxveen legt graag uw wifi- of telefoonnetwerk aan. Ook kunnen wij uw huidige internetverbinding verbeteren. Lees snel meer over onze diensten en producten of neem vrijblijvend contact op.

Netwerkbekabeling en telefoonaansluiting

De bekabeling vormt de basis voor uw netwerk en moet dus perfect in orde zijn. Daarom schakelt u Data-Power in: wij installeren graag het netwerk van uw bedrijf in Zuid-Holland, inclusief wifi-verbinding en telefoonaansluitingen. Lees hier meer over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen bij veelvoorkomende internetproblemen.

De centrale: een netwerk voor uw computer en telefoon

Minder telefoonkosten en betere bereikbaarheid. Dat kan met IP-telefonie of Voice-over-IP-technologie (VoIP). Het systeem biedt aantrekkelijke voordelen voor grote multinationals, maar inmiddels ook voor kleine ondernemers.

De opties voor uw telefooncentrale

Data-Power uit Waddinxveen levert diverse soorten en merken telefoons voor uw bedrijf in Zuid-Holland. Zoekt u een IP-toestel, een DECT-toestel of een vergadertoestel? Wij leggen graag uit wat de verschillende mogelijkheden van deze opties zijn.

Vertel me meer

Over netwerkbekabeling

De computer, televisie, pinautomaat, beveiligingscamera, telefoon en fax allemaal binnen het kantoor met elkaar verbinden via een netwerk? Dat kan met de netwerkbekabeling van Data-Power.


Het aanleggen van een UTP-, FTP- of STP-netwerk van een categorie 6 of 6a is voor Data-Power uit Waddinxveen geen probleem. Hierbij kunnen wij u ook advies geven voor welk netwerk er het beste gekozen kan worden. Het aanleggen van een glasvezelverbinding voor een internetkoppeling van uw provider of het koppelen van verschillende verdiepingen binnen het bedrijfspand is ook geen probleem voor ons.


Het leveren en plaatsen van een juiste netwerkkast voor het monteren van de bekabeling en het plaatsen van de netwerkapparatuur kunnen wij geheel voor u verzorgen. U communiceert wat u hebben wilt en wij leveren de kracht.


Het uitbreiden of aanpassen van een bestaand netwerk binnen uw bedrijfspand in Zuid-Holland kan natuurlijk ook worden uitgevoerd door Data-Power.